Ilgaamžės Kaldewei plieninės vonios
Patalpinta
Vasario 05d.
2020

Ilgaamžės Kaldewei plieninės vonios

Plieno emalis – ypatingas stiklo ir plieno derinys paremtas tradicijomis ir apimantis keturias Kaldewei šeimos kartas. Per visa savo 100 metų gyvavimo istoriją vonių bei praustuvų gamintojas Kaldewei ženkliai pakeitė medžiagiškumą ir jos gamybos procesus. To pasekoje turime įspūdingą rezultatą, itin gerai vertinamą visame pasaulyje plieno emalį.

Kalifornijos boraksas, Skandinavijos lauko špatas, kvarcas ir soda – šios ir kitos natūralios medžiagos nuo seno yra naudojamos emaliui gaminti. Kaldewei ištobulino ir optimizavo unikalią formulę ir yra viena iš vonių gamintojų visame pasaulyje kuri emalį gamina savo lydymosi krosnyse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natūralios medžiagos sumaišomos krosnyse įkaitintose iki 1300°C temperatūros. Gauta raudona karšta emalio masė atvėsinama šaltame vandenyje. Sukietėjusi masė suskaldoma į mažas stiklo granules, tokiu būdu gaunamas emalio fritas. Sekančiame etape gautas emalio fritas sumaišomas su vandeniu, priedais bei pigmentais, kad būtų sudaryta purškiama emalio suspensija.

Kaldewei savo produkcijai naudoja aukščiausios kokybės plieną kuris yra pakankamai elastingas formavimui bei tinkamas emalio padengimui. Pirmajame etape plieno ruošinys ištempiamas ant vonios presavimo linijos. Nubėgimo angos išgręžiamos automatizuotu būdu.

Plienas ir emalis sujungiamas 850°C temperatūroje. Galutinis sluoksnis suteikia emaliuotam produktui jo vizualines savybes bei Kaldewei patvarumą, dabar vonios yra paruoštos transportavimui.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prieš transportavimą kiekviena vonia yra griežtai apžiūrima kokybės kontrolės ir išleidžiama parduoti tik sėkmingai išlaikius patikrinimą. Tai taikoma kiekvienai voniai, dušo padėklams ir praustuvams - be išimčių. Kaldewei gaminiams suteikia 30 metų garantiją. Visi Kaldewei vonios kambario sprendimai gaminami iš natūralių medžiagų, todėl gali būti perdirbami. 

                                                                                                                                                        Franz Kaldewei GmbH & Co. KG.